Services

Omdat wij onszelf naast voorraadhoudende staalhandel ook als servicepartner van onze klanten zien kunnen wij natuurlijk naast het "standaard" materiaal ook diverse services bieden. 

Bewerkingen


Naast het leveren van het materiaal kunnen wij, indien gewenst, ook bewerkingen aan het materiaal uitvoeren zoals: op maat zagen, gaten boren, kolommen op maat gemaakt met kop- en voetplaten, klein constructiewerk tot aan complete prefab constructies. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke klus die wij niet zelf kunnen produceren wel een klant of leverancier die het wel kan.

Snelle levering


Iedere handelaar zegt snel te kunnen leveren. Maar soms is gewoon snel niet snel genoeg of moet het materiaal van ver komen. Om ook aan deze vraag te kunnen voldoen hebben wij een flexibel wagenpark en een uitgebreid netwerk aan transporteurs. Mocht de nood echt hoog zijn kunt u ons het beste bellen om de mogelijkheden te bespreken

Materiaal op afroep


Om de klanten nog beter te ontzorgen is het vanzelfsprekend ook mogelijk om standaard materiaal, order speciefiek materiaal of voorbewerkt materiaal bij ons op afroep te leggen.  Zo kunnen wij, in samenspraak met de klant, uw voorraad beheer optimaliseren en grijpt u  niet mis maar heeft u ook niet de problemen van opslag. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.